OSOITE

TOIMISTO

LOUNASRUOKALA

OTA YHTEYTTÄ

Kankitie 14
40320 Jyväskylä

MA-PE  11.00 - 13.00

LA-SU  suljettu

MA-LA  10.00 - 15.00

SU  suljettu

Lämmin ateria

kotiisi tai töihin

Voit tilata joko yksittäisen aterian tai voimme sopimuksen mukaan toimittaa sinulle tuoreen aterian joka päivä. Lounaan lisäksi voit tilata nyt myös kevyemmän päivällisen.
 

Tarjouksemme: lounas + päivällinen + kahvileipä = 15€ (Yksittäishinnat: lounas 10€, päivällinen 10€, kahvileipä 2€). Hinnat sisältävät alv 14% ja kuljetuksen.

 

Sunnuntain sekä muiden pyhäpäivien ja aattojen tilaukset toimitamme sinulle aina edeltävänä arkipäivänä. Lauantaisin tuomme sinulle siis ennakkoon myös sunnuntain aterian. Et jää ilman ruokaa minään päivänä. Kuljetusastiat haemme pois kierrätykseen, joten säästyt myös tiskaamiselta!

Et sitoudu pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin tai yllättäviin irtisanomisaikoihin. Voit milloin vain ilmoittaa lopetuksesta tai toimitusten keskeytyksistä.  

Suomalaista kotiruokaa

Valmistamme ateriat aina tuoreista raaka-aineista. Kuukausittain vaihtuvan ruokalistan pyrimme pitämään mahdollisimman monipuolisena. Suosimme paljon perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten keittoja, laatikoita ja lihakastikkeita. Ruokalistan lisäksi on joka päivä tarjolla viisi perusruokaa: lihapullat, lihamureke, kaalikääryleet, aurajuustobroileri ja uunilohi. Voit valita näistä vaihtoehtoisen aterian milloin vain lounaslistalla mainitun ruuan tilalle. Lounasateriamme sisältävät aina lämpimän ruuan, leivän/sämpylän, alkusalaatin ja jälkiruuan.

 

Voimme myös sopia tarkemmin päivittäisen ateriasi sisällöstä. Voimme esimerkiksi tuoda sinulle aina vain kasvisruokia ja pelkästään tummaa leipää. Olemme mahdollisimman joustavia, jotta saat parhaan ateriakokemuksen joka päivä.